Niš Malme Vizer

Poštovani hoću da putujem iz Niša za Malme Vizer kompanijom. Put bi bio u jednom pravcu 20. januara. Koja je cena i koji je red letenja. Hvala. Soko Đurić, Merošina

Posetilac: Soko Đurić, Merošina
Datum: 12.12.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Niš Malme Vizer

Poštovani gospodine Đuriću,

Niskobudžetna avio kompanija Wizz Air redovno saobraća na liniji Niš-Malme-NišNiš Malme Vizer letovi se, po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama, obavljaju svakog ponedeljka i petka u oba pravca. Za konkretni let koji je Vama potreban, 20.01.2020. cena avionske karte Niš-Malme u  jednom pravcu sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 2974 dinara. Da biste avionsku kartu Niš Malme Vizer kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avio karata podložne promenama. Uštedite novac za avio kartu Niš-Malme i jeftino i povoljno otputujte do Švedske. Za sve dodatne informacije u vezi teme Niš Malme Vizer možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Niš Malme

JAN20Niš – Malmo17:40 – 20:05 (W6 4265)

Rezervacija hotelskog smeštaja u Malmeu

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:

Važna pitanja za avio karte Niš Malme

Koje avio kompanije lete iz Niša za Malme?

Iz Niša za Malme možete leteti avio kompanijom Wizz Air.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Malme?

Avio karte za Malme je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Niš Malme?

Avio karte za Malme možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Malme?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.